Autoriseret kloakmester i København

Sørbylille EntreprenørService er autoriseret kloakmester i København. Det betyder, at firmaet har alle de nødvendige certifikater, der kræves, når f.eks. nye rør skal kloakeres, eller du har brug for en hastereparation. Som kloakmester i København træder vi til, hvis du f.eks. har behov for professionel rådgivning i forbindelse med nybyggeri eller renovering – det kan f.eks. være ved etablering af ny kloakering, som kræver grundig forberedelse og planlægning i forhold til de omkringliggende forhold. Hvis du ønsker at høre om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte Sørbylille EntreprenørService på 42 40 42 00.

Kloakmester i København – Nye rør til storbyen

Vi dækker hele Storkøbenhavn uanset typen af ejendom. Vi har mange års erfaring med kloakering i større byer uanset, om der er tale om villakvarterer eller større lejlighedsejendomme. Vi driver både eftersyn på eksisterende kloakeringer, fejlfinder kloakeringsproblemer i ejendommen, ligesom vi også træder til som rådgivere ved større projekter eller renoveringer.

Vi er autoriseret kloakmester i København, og du kan altid regne med en professionel tilgang, hvor vi kun gør brug af godkendte kvalitetsmaterialer. Herudover har vi altid øje for miljøvenlige løsninger, når vi foretager nye kloakeringer.

Vi kommer også akut

Har du brug for en akut kloakmester i København, skal du ringe til os på 42 40 42 00, så laver vi en aftale hurtigst muligt. Akutte opgaver kan blandt andet indebære:

  • Spuling af kloak
  • Pumpning af spildevand
  • Tv-inspektion
  • Rotter
  • Relining og strømpeforring
  • Rodskæring

Vi er ret disponible, hvis det brænder på, og hvis vi ikke har tid, kan vi helt sikkert rådgive dig i, hvad du skal gøre, så du hurtigst muligt får løst problemet. Sørbylille EntreprenørService dækker hele Sjælland og har mange år i branchen. Sigende for selskabet er den altid oplysende dialog, så du er bevidst om, hvad næste skridt i processen er. Hvis du vil høre mere om vores kloakmester i København, skal du ringe til os på 42 40 42 00, så snakkes vi ved.

Find os også i byerne: AmagerFrederiksbergKøge, SlagelseRoskilde og Ringsted.