Isolering af kælder? Vi klarer opgaven

Med efterisolering af din kælder sikrer du både rummet mod fugt og sikrer et godt og sundt indeklima. Særligt, hvis du ønsker at bruge din kælder som et decideret opholdsrum, er det vigtigt at rummet både er tørt og har et behageligt klima.
Vi bruger eksempelvis et tykt lag Lecanødder på ydersiden af kældervæggen og flytter derved dugpunktet væk fra fundamentet ud mod jorden. Hele løsningen er dermed diffusionsåben, så kældervæggen bliver tør.

Hos Sørbylille EntreprenørService har vi stor erfaring med isolering af kælder og fugtsikring – og så rykker vi desuden hurtigt ud på hele Sjælland.
Skal vi gøre din kælder fuldt funktionel med isolering og fugtsikring? Så giv os et kald på 42 40 42 00, hvor vi sidder klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Få det meste ud af din kælder – Isolering af kælder

Har du en kælder med masser af ubenyttede kvadratmeter? Og drømmer du om at indrette et nyt værksted, et kontor eller måske en hjemmebiograf? Så er det alfa omega, at du får skabt et sundt og godt indeklima, så der både er tørt og lunt hele året. Det kan dog være et stort og dyrt projekt at gå i gang med isolering af kælder på egen hånd.
Hos Sørbylille EntreprenørService er vi specialister i kælder isolering og efterisolering af kælder, og vi bruger udelukkende de bedste materialer på markedet, der sikrer et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat.

Vi kan både hjælpe dig, der har en eksisterende kælder, som du ønsker at optimere med isolering, og dig, der er i gang med renovering eller nyetablering af kælder.

Hjælp til kælderisolering med Sørbylille EntreprenørService

Når vi har efterisoleret kælderen, vil det være nødvendigt med istandsættelse af væggene. Her kan vi også bestå med professionel assistance i form af murere, malere og tømre – alt efter behov. Vi har et stort netværk af dygtige og erfarne håndværkere inden for mange forskellige fag. På den måde kan vi klare alt i forbindelse med isolering af kælder, så du nemt og hurtigt får en fuldt funktionel kælder.

Isolering og efterisolering af kælder? Så kan du roligt kontakte Sørbylille EntreprenørService.

Ring på 42 40 42 00, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.