Etablering af omfangsdræn i Hellerup,
Gentofte og Holte

Oplever du et fugtigt miljø i din kælder, og er du i tvivl om, hvorvidt kælderrummene overhovedet er beboelige? Et fugtigt miljø omkring kælderens vægge er et velkendt problem, hvor et omfangsdræn er en god løsning. Omfangsdrænet omdirigerer nemlig det overskydende vand, og du mindsker ikke mindst risikoen for vandskader, men vil også opnå et mere tørt miljø. Når du får lavet omfangsdrænet, bør du i samme ombæring overveje en isolering af kældervæggen, da det vil give bedre varmeresultater. Du kan læse mere om vores kælderisolering her.

Du er altid velkommen til at kontakte Sørbylille EntreprenørService på 42 40 42 00. Vi er eksperter i omfangsdræn til både hus og kælder i Hellerup, Gentofte og Holte omegn. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud og rådgivning med på vejen.

Du kan også finde os i byer som: København, Køge, og Valby.

Hvad er et omfangsdræn?

Kort sagt er et omfangsdræn et system, der er installeret omkring kælderens ydervægge, med det formål at lede overskydende vand væk fra bygningens fundament. Dette er særligt vigtigt under perioder med kraftig nedbør, hvor kloaksystemer kan blive overbelastede, hvilket kan resultere i vandskader i kælderen. 

Ved at omdirigere vandet væk fra huset hjælper et omfangsdræn med at forhindre fugt i at trænge ind i kælderrummene, hvilket ikke kun reducerer risikoen for strukturelle skader, men også skaber et mere behageligt og sundt miljø.

Hvad gør et omfangsdræn for min kælder?

Det er egentlig ret enkelt. Ved skybrud bliver vores kloaksystemer overbelastede, og da vandet ikke har andre steder at løbe hen, kan overbelastningen gå ud over din kælder. Med et omfangsdræn ledes vandet væk fra kælderen, så fugten ikke trænger igennem fundamentet. Det er vigtigt, du handler proaktivt, hvis du har mistanke om et usundt miljø, da der nemt kan opstå følgeskader som skimmel og råd. Det er samtidig vigtigt, du altid kontakter en kloakmester, hvis du overvejer et omfangsdræn til din kælder. Uden en fagmand på opgaven kan det nemlig gå rigtig galt.

Professionel kloakmester til etablering af et omfangsdræn

Ved etablering af et omfangsdræn graves noget af jorden omkring fundamentet op – samme jord som egentlig ”holder” huset. Derfor må du aldrig tage opgaven i egne hænder, men altid kontakte en autoriseret kloakmester, som kan varetage opgaven fra planlægning og til endelig udførelse. Hos Sørbylille EntreprenørService er vi autoriserede kloakmestre med ekspertise i omfangsdræn til både kælder og hus.

Omfangsdræn til kælder pris – kontakt os i dag

Vi har ikke nogen faste priser på et omfangsdræn til kælder, men du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dit projekt. Vi sætter os altid grundigt ind i en opgave, så vi kan vejlede dig så grundigt som muligt. Du kan ringe til os på 42 40 42 00 for at høre mere.

Du kan også skrive til os på info@kloak-problemer.dk eller benytte vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.