Kloakseparering – Kom store mængder regnvand i forkøbet

Har kloakken over årene skabt en større mængde regnvand? Sørbylille EntreprenørService har stor erfaring med separering af spildevand og regnvand, så du samtidig er delagtig i en bæredygtig løsning, der er sund for vores klode. Her på siden kan du læse om, hvad en separatkloakering indebærer. Ønsker du personlig rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på 42 40 42 00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fordelene ved kloakseparering

Helt kort fortalt så er en kloakseparering en adskillelse af regnvand og spildevand. Uden en kloakseparering vil både spildevand og regnvand løbe igennem samme kloak og videre ud til det lokale rensningsanlæg. Ved større skybrud ser man ofte en overbelastning af kloakeringen, da systemerne kun kan optage en given mængde – manglende kloakseparering er faktisk en af grundene til de små oversvømmelser, vi ser i de større byer. Desuden bruger vi energi på at rense rent regnvand, hvilket er uhensigtsmæssigt rent miljømæssigt.

Separatkloakering – Lad regnvandet forblive rent

Ved en kloakseparering vil regnvandet blive ledt igennem et system, hvor det ender et mere bæredygtigt sted – det kan f.eks. være i søer eller vandløb. En separering aflaster altså i sidste ende både rensningsanlægget, kloakken og ikke mindst miljøet. Det nye rørsystem vil lede regnvandet udenom renseanlægget, og vi aftaler gerne med dig, hvor vandet skal løbe hen, hvis du har nogle særlige ønsker til brug af regnvandet. Der er masser af muligheder med regnvandet, der jo kommer oppefra. Der kan laves små vandløb med regnvand, fuglebade og vandhuller i lavninger på ejendommen og meget mere.

En bæredygtig beslutning

Kloakseparering er en længere proces, som kræver en nøjere projekteringsfase. Vi indgår gerne i både rådgivning og udførelse af kloaksepareringen, så dit område fremover slipper for systemoverbelastninger, på den måde statuerer du også et eksempel for en bæredygtig løsning for vores klode, det er der nemlig brug for.

Ring og hør mere om mulighederne for kloakseparering hos Sørbylille EntreprenørService. Vi glæder os til at høre fra dig.