Højtvandslukke til kloak – Professionel montering

Med en højtvandslukke til kloak kan du sikre dig mod, at kloakvandet løber baglæns i kloakken og op igennem dit kælderafløb ved kraftigt regnvejr. På den måde slipper du for fugtskader og oversvømmelser under mere voldsomt vejr, som efterhånden ikke er et sjældent fænomen i Danmark.

For at få samme effekt som en højvandslukke kan der monteres en pumpebrønd til at pumpe alt spildevandet væk fra ejendommen. Det er en simpel løsning med et lukket højvands- og rottesikret system med mindre krav til service end højvandslukke.

Hos Sørbylille Entrepriseservice har vi stor erfaring med monteringen af højtvandslukke til kloak, og vi kører ud på hele Sjælland. Skal vi også hjælpe dig? Så er du velkommen til at ringe til os på 42 40 42 00 og få et uforpligtende tilbud.

Slip for en oversvømmet kælder med højtvandslukke til kloak

Et højtvandslukke til kloak er særligt vigtigt, hvis husets afløb i kælderen ligger for lavt i forhold til den offentlige kloakering på vejen. Et højtvandslukke er egentlig et mindre kloakrør med to indbyggede klapper. Klapperne fungerer som sluser, der automatisk åbner, når spildevandet løber ud af huset – omvendt vil de så lukkes til, hvis kloakvandet presses ind udefra. Vi sørger altid for at placere højtvandslukket så tæt, som det er muligt, på det gulvafløb, der skal beskyttes mod oversvømmelse.

Udover højtvandslukke til kloak, kan vi også tilbyde højtvandslukke i brønd samt højtvandslukke til toilet.

Højtvandslukke til en god pris

Hos Sørbylille Entreprenørservice tilbyder vi at montere højtvandslukke til kloak til en god pris – og ved at vi placerer højtvandslukket strategisk, sørger vi for at minimere det efterfølgende arbejde mest muligt, som også er en økonomisk postering. Vi bliver nemlig nødt til at brække gulvet op der, hvor højtvandslukket skal monteres. Vi har dog et godt netværk af murere med videre, så vi kan tilbyde at lave et samlet tilbud, hvor alle priser er inkluderet.

Få et godt tilbud på montering af højtvandslukke til kloak

Vi kører på hele Sjælland, og vi er kendte for vores gode service og kvalitetsbevidsthed. Se vores kundeudtalelser her.

Ring til os på 42 40 42 00 og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.