Autoriseret kloakmester på Amager

Har du brug for en autoriseret kloakmester på Amager? Så er der professionel hjælp at hente hos Sørbylille EntreprenørService, hvor vi har mange års erfaring med alt inden for kloakarbejde – lige fra renovering og skadesudbedring til nyetablering af kloak og sanitære installationer. Hos os kan du være sikker på en kompetent service, hvor vi både lytter til dig som kunde og selv kommer med gode råd, så du får den bedste løsning. Læs med her og få mere at vide om vores forskellige services.

Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på 42 40 42 00 , hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er selvfølgelig også klar til at rykke akut ud, hvis du står med et kloakproblem, der skal løses her og nu.

Hvad kan vi hjælpe med? Din alsidige og professionelle kloakmester på Amager

Selvom vores værksted har til huse i Sørbylille ved Slagelse, står vi klar til at rykke ud på hele Sjælland – også hvis du har brug for en kloakmester på Amager. Vi kan hjælpe med både store og små opgaver for privatpersoner og virksomheder, eksempelvis:

  • Spuling af kloak
  • Pumpning af spildevand
  • TV-inspektion
  • Rotter
  • Relining & strømpeforing
  • Rodskæring

Som kloakmester kan vi også rådgive og være tovholder på støre kloakprojekter ved for eksempel kloakering på Amager, renoveringer, tilbygninger og nybyggerier. Vi sammensætter det bedste hold til opgaven, så vi altid sikrer os, at opgaven klares til tiden, og at vi får et langtidsholdbart resultat i topkvalitet.

Kontakt Sørbylille Entrepriseservice & kom godt i mål

Uanset om din opgave er stor eller lille, er det vigtigt med en god planlægning og koordinering. Lad os stå for hele projektet og få en problemfri byggeproces. Ring til os på 42 40 42 00 og lad os aftale nærmere.

Find os også i byerne: FrederiksbergKøbenhavnKøge, SlagelseRoskilde og Ringsted.