Autoriseret kloakmester i Slagelse og omegn

Står du overfor et større byggeprojekt? Renovering eller nybyg? Få styr på hele processen med en professionel og autoriseret kloakmester i Slagelse og omegn! Hos Sørbylille EntreprenørService kan vi klare alt inden for kloakering, og vi kan, som vores navn også indikerer, tilbyde at bistå med entreprise ved større byggeprojekter. Vi dækker hele Sjælland, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en erfaren kloakmester i Slagelse og omegn, står vi klar til at rykke ud. Læs mere her nedenfor og bliv lidt klogere på, hvad vi kan tilbyde.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på (+45) 42 40 42 00, hvis du ønsker en uforpligtende pris på dit projekt, eller hvis du mangler rådgivning i forhold til en god løsning.

Hvad kan vi hjælpe dig med? Autoriseret Kloakmester i Slagelse, Næstved & Korsør

Hos Sørbylille EntreprenørService kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver og projekter. Vores store faglige viden og mangeårige praktiske erfaring har givet os et solidt fundament for at tilbyde topprofessionel kloakservice på hele Sjælland. Vi kan både tilbyde hjælp ved nybyg og renovering, eksempelvis:

  • Omfangsdræn
  • Dimensionering
  • Projektering
  • Nyanlæg kloak
  • Renovering af eksisterende kloakering
  • Udbygning af eksisterende kloaknet

Står du med et akut problem? Så garanterer vi hurtig udrykning – eksempelvis ved slamsugning og rotteproblemer.

Kloakmester i Slagelse og omegn med fokus på god service

Med os bag roret på dit projekt, kan du føle dig tryg i hele processen. Vi holder, hvad vi lover, og vi overholder selvfølgelig vores tilbud – det vil sige, at hvis vi møder uforudsete ting, snakker vi altid med dig om løsningen, inden vi starter. Inden vi går i gang med selve opgaven, lytter vi til dine ønsker og behov, ligesom vi også gerne bistår med professionel og vedkommende rådgivning.

Tag kontakt til din autoriserede kloakmester

Er du på udkig efter en kloakmester i Slagelse, Ringsted, Køge eller måske et helt fjerde sted på Sjælland? Giv os et kald på 42 40 42 00, hvis du vil være sikker på en professionel service og et langtidsholdbart resultat.

Find os også i byerne: AmagerFrederiksbergKøbenhavnKøgeRoskilde og Ringsted.